u

Leer ons kennen

Over Boxing Group - Ons verhaal, trainers en filosofie

Boxing Group is een unieke vechtsportacademie in Voorburg waar je kunt trainen in verschillende disciplines, waaronder boksen, kickboksen, MMA, boksen voor kinderen en dames alleen boksen. Onze professionele instructeurs hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over het delen van hun kennis en vaardigheden met onze leden.

Onze faciliteiten zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om onze leden te helpen hun doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent of een gevorderde vechter, bij The Boxing Group zul je de juiste ondersteuning krijgen om je te helpen groeien en je vechtvaardigheden te verbeteren.

Onze doelstelling is om een veilige en uitdagende omgeving te creëren waar mensen kunnen groeien en zichzelf kunnen uitdagen. We geloven dat vechtsporten een geweldige manier zijn om fit te blijven, zelfverzekerd te worden en zelfdiscipline te ontwikkelen. Onze leden zijn van alle leeftijden en achtergronden en we zijn trots op de gemeenschap die we hebben gecreëerd.

Onze klassen zijn flexibel en worden gegeven op verschillende tijden, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. We bieden ook personal training aan voor degenen die hun training op hun eigen tijdschema willen aanpassen.

Neem gerust contact met ons op via onze website, Facebook of Instagram voor meer informatie over onze programma’s en hoe je kunt aansluiten bij The Boxing Group. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan je vechtdoelen!

Geschiedenis

Boxing Group is gestart in 2016 met de droom om een unieke vechtsportacademie te creëren in Voorburg waar mensen van alle leeftijden en achtergronden konden trainen in verschillende disciplines. Onze oprichters, met jarenlange ervaring in de vechtsportwereld, wilden een plek creëren waar mensen zich konden uitdagen en groeien, zowel fysiek als mentaal.

In de afgelopen jaren heeft Boxing Group zich ontwikkeld tot een gewaardeerde gemeenschap van leden die elkaar ondersteunen en samenwerken om hun doelen te bereiken. We zijn trots op de professionele instructeurs die deel uitmaken van ons team en de kwaliteit van onze faciliteiten en programma’s.

Kickboksen Leidschendam en Voorburg | boxing gb38ae9bb8 19201111
Kickboksen Leidschendam en Voorburg |

Toekomst

We zijn momenteel gericht op het verder uitbreiden van onze aanbod en het aantrekken van nog meer leden uit de omgeving. Onze doelstelling is om een nog grotere impact te maken in de vechtsportwereld en onze leden te helpen zichzelf te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Daarnaast willen we ons blijven ontwikkelen als een professionele en gerespecteerde vechtsportacademie, door het aantrekken van de beste instructeurs en het blijven investeren in onze faciliteiten. We willen ook blijven innoveren en nieuwe programma’s aanbieden om onze leden te helpen zichzelf te blijven uitdagen en groeien.

Wij zijn er trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en zijn zeker dat we met onze krachtige visie en passie voor vechtsporten, onze leden zullen helpen hun doelen te bereiken en zichzelf te verbeteren.

Direct appen
Hulp nodig?
Hallo, heb je vragen of wil je een gratis proefles? App ons!