u

LADIES ONLY KICKBOKSEN

Ladies Only Kickboksen Leidschendam - Kom in vorm en versterk jezelf

Boost je zelfvertrouwen met onze professionele trainingen

Ben jij op zoek naar een geweldige manier om in vorm te komen, zelfverdediging te leren en stress te verminderen? Dan is kickboksen bij Boxing Group in Voorburg een perfecte keuze voor jou! Onze kickboks lessen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden en fitnessniveaus, en bieden een laagdrempelige manier om te beginnen met deze geweldige sport.

Onze gediplomeerde instructeurs zullen je helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen en het ontwikkelen van zelfverdedigingstechnieken. Je zult leren hoe je je handen en voeten correct gebruikt en hoe je snelheid, kracht en precisie kunt ontwikkelen. Kickboksen is een full-body work-out die zowel je spieren als je conditie versterkt en ook mentale voordelen heeft, zoals zelfverdediging en zelfvertrouwen. Onze groep is sociaal en ondersteunend, dus je kunt nieuwe mensen ontmoeten en samenwerken aan je doelen.

Word onderdeel van onze kickboks community bij Boxing Group in Voorburg en ontdek hoe leuk en uitdagend kickboksen is! Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een proefles. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles.

Direct appen
Hulp nodig?
Hallo, heb je vragen of wil je een gratis proefles? App ons!