u

Workshops

Workshop kickboksen voor beginners en gevorderden

Verbeter je kickbokstechnieken met onze gevorderden workshop

Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende workshop om uw team, vriendengroep of familie bij elkaar te brengen? Dan bent u bij Boxing Group aan het juiste adres! Wij bieden workshops aan voor zowel zakelijke als particuliere groepen, en hebben al vele grote klanten mogen verwelkomen, waaronder banken, zorgverzekeraars en gemeenten.

Onze workshops zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. U leert niet alleen de basisprincipes van het boksen, maar ook hoe u deze kunt toepassen in uw dagelijks leven. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u uw eigen grenzen kunt verleggen, hoe u meer zelfvertrouwen kunt krijgen en hoe u beter om kunt gaan met stressvolle situaties.

Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en worden gegeven door ervaren trainers die u stap voor stap begeleiden. U hoeft dus geen ervaring te hebben om deel te nemen aan onze workshops. Wij zorgen voor de bokshandschoenen en andere benodigdheden, zodat u zich volledig kunt concentreren op het boksen en het verbeteren van uw vaardigheden.

Naast onze reguliere workshops bieden wij ook op maat gemaakte workshops aan. Heeft u specifieke wensen of wilt u bijvoorbeeld een workshop combineren met een vergadering of presentatie? Dan denken wij graag met u mee om een workshop op maat samen te stellen die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Onze workshops zijn niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens goed voor uw gezondheid. Boksen is namelijk een uitstekende manier om fit te worden en te blijven. U traint niet alleen uw spieren, maar verbetert ook uw conditie en coördinatie. Bovendien is boksen een uitstekende manier om stress te verminderen en uw energielevel te verhogen.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over onze workshops? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 6 53231101 of per e-mail via info@boxinggroup.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Boxing Group!

Direct appen
Hulp nodig?
Hallo, heb je vragen of wil je een gratis proefles? App ons!